fbpx

Te kinek az életét éled?

Hiszem azt, hogy minden ember erős önbizalommal születik és arra, hogy kiteljesítse Önmagát.

Ki is az az ÖN-maga? Ki vagy Te? Az állandó agymosástól, ami körbevesz minket már legtöbbünk elfelejtette, hogy ki is valójában. Mindannyiunkban a szüleink és azoknak az embereknek a hitrendszere fut, akik erős hatással voltak életünkre.

De akkor te kinek az életét éled?

A jövő a te kezedben van, te vagy az, akinek irányítanod kell az alakulását. Kövesd a szíved, és hallgass rá, amikor beszél hozzád!

Kun J. Attila

Tudom, hogy az emberek millióféle kreatív megoldással rendelkeznek az életük tönkretételére. Nekem is volt jópár.

Ha olyan kreatív vagy, hogy önszabotázzsal tönkre tudod tenni az életedet, akkor ugyanolyan kreatív vagy, hogy rendbe rakd azt. Ehhez dolgoznod kell magadon, és kérhetsz ehhez segítséget is.

Szét lehet szedni darabokra a merev és korlátozó gondolataidat és viselkedésedet, és kicserélni építő, segítő gondolatokra.

A te feladatod az, hogy újrarendezd a gondolataidat, az életedet a saját észrevételeid mentén. Egy segítőnek pedig az, hogy ebben vezessen téged.

A látásod kitisztul, amint a szívedbe tekintesz. Aki kifelé néz álmodik. Aki befelé néz fölébred.

C. G. Jung

Ahhoz, hogy végérvényesen átírjuk a múlt programját tudatosan és folyamatosan kell táplálnunk az új, kívánt gondolkodásmódot mindaddig, amíg az ténylegesen realitásoddá nem válik. Amikor a tudatos elméd elfogadja, hogy ez IGAZ, akkor és csakis akkor fogja továbbítani mindezt a tudatalattidnak. Ez lesz az, ami lehetővé teszi az új valóságot az életedben.

Amíg el nem éred a célodat kitartónak és türelmesnek kell lenned. Ne feledd, olyan belső hitrendszert akarunk felülírni, ami már nagyon-nagyon régóta velünk van.

Két különböző része van az elmének és ezek külön rendszerként működnek.

A tudatos a kreatív elménk, a gondolkodó, ami a személyiségünkhöz és a spirituális énünkhöz kötődik. Ez az, ami egyedivé tesz minket. És van a tudatalatti elménk, a reagáló elménk, ahol az életünk minden emléke, programja el van raktározva, mint egy számítógép merevlemezén. A tudatalattinak sokkal nagyobb és erősebb a processzora, mint a tudatos elmének.

A mindennapjainkban 95-99 %-ban a tudatalattiban található programok futnak. A tudatalatti tele van belénk nevelt, ékelődött hiedelmekkel, rögeszmékkel, emlékekkel, érzelmekkel, képekkel, melyeket nevezzünk innentől programoknak. A tudatalatti nem jó vagy rossz, csak egy érzelmi elraktározó egység. Egy program tud számunkra jó és rossz is lenni. Így érdemes a rosszakat jókká alakítani, ebben tud segíteni a hipnózis.

Ezért az első nagy hiba, amit elkövethetünk, hogy okoljuk a tudatalatti elmét a negatív kimenetelekért. A problémáink eredete azokban a programokban van, amik futtatnak minket. Ezek a programok lesznek azok, amik ellopják az erejét a pozitív, tudatos kreatív gondolatainknak. Tudatosan meditálhatunk, vizualizálhatunk és elképzelhetünk egy csomó csodálatos, pozitív gondolatot arról, hogy egészségesek, boldogok, sikeresek vagyunk, míg a tudatalatti közben beindít egy programot: “Nem így van! Nem vagy te olyan sikeres, boldog vagy egészséges, mint amilyennek te azt gondolod!” Itt a két elme konfliktusban van. Meg kell értenünk itt egy tényt. A tudatos elménk csak talán ha 5 százaléka működik naponta. 95 százalékban egy másik hitrendszerből működünk. Tegyük akkor össze mennyire is lehet így sikeres az 5 százalékkal a tudatos elménk?

A tudatalatti elme a gyermek én-programjaival teremt.

Szabotálja, eltorzítja, és limitálja az új terveinket. llyenkor érezzük, és megerősítjük magunknak, hogy külső erők, hatalom és tényezők “kontrollálják” az életünket: “Áldozata vagyok ennek a világnak. Nem tudok semmit tenni ez ellen.” És amint ezt elhisszük, elfogadjuk, elkezdjük felhasználni, és valóban áldozattá válunk. Áldozattá, de önmagunk áldozatává. Csak az a gond, hogy ezt a saját tudatalatti programunk valósította meg, amiről semmit nem tudunk.

Azt is meg kell értenünk, hogy ezeket a programokat “gombok” irányítják. Bárki, bármi benyomhatja rajtunk, és onnantól kezdve valójában nem a tudatos gondolkodásunk futtat minket, hanem újra a programjaink. Át kell írni a programjainkat. De ez felelősség, és egyfajta veszteséggel is jár, mivel elveszítjük az eddigi identitásunkat. Ezért ragaszkodunk hozzá. Pedig, ha megértenénk és befogadnánk, hogy ez az identitásunk valójában nem mi vagyunk, hanem belénk vert, belénk nevelt dolgok, amik más emberek identitásai. …Megváltanánk a saját világunkat!!!

Akkor te kinek az életét éled? A megoldás egyszerű, de nem könnyű.

Átírni a hitrendszeredet, kigyomlálni ki a nem odaillő részeket.

Ha segítségre van szükséged, itt vagyok. Gyere, jelentkezz be! Induljunk el együtt!